maandag 20 februari 2012

Aandelen kopen, hoe werkt het?



Hoe werkt het?

De bedoeling is dat het manuscript in 4 maanden tijd , 100 aandeelhouders heeft en een totaal van 2000aandelen heeft. Wanneer dit behaalt is, wordt het boek gegarandeerd uitgegeven door een bekende uitgeverij.

En niet te vergeten, dan ga jij als aandeelhouder ook verdienen aan het boek. Gemiddeld(bij succes verkoop van het boek) verdien je 2-3x het ingelegde bedrag terug.

(Vb. 3 aandelen á €5, dus een inleg van 15 en uiteindelijk een winst van 45.)

Iedere TenPages-gebruiker krijgt ermee te maken: aandelen. Als schrijver kun je ze verkopen, als aandeelhouder kun je ze aanschaffen. Natuurlijk kun je als schrijver ook aandelen kopen, bijvoorbeeld in je eigen manuscript!

Uitleg over de aandelen kopen:

Wanneer je naar het manuscript gaat:

Dan zie je de oranje knop met [Koop een aandeel,€5 per stuk] staan.

Stap 1: Klik op deze knop & vervolgens op aandeel kopen

Stap 2: selecteer het aantal aandelen dat je wilt kopen(je kan er later altijd meer bij kopen)

Stap 3: ga door naar ‘’jou gegevens’’ en geef hier aan *ik ben nieuw bij tenpages (als je al een account hebtà ik heb al een tenpages account). Vervolgens vul je jou gegevens in.

- Een account wordt aangemaakt per e-mail adres en rekeningnummer. Het rekeningnummer wordt gebruikt voor de ‘’winst-uitkering van het boek’’. Het betalen van de aandelen, mag ook via een ander rekeningnummer dan hier ingevoerd.

Stap 4: Vervolgens kies je een betaal methode [iDeal,creditcard,automatische incasso]

Stap 5: Bevestigen àen je bent nu aandeelhouder van het manuscript ‘Wensen en verlangens’’ Gefeliciteerd.

Wanneer het manuscript waarin je aandelen aanschaft onverhoopt niet de benodigde 2.000 aandelen verkoopt, krijg je per aandeel € 4,- teruggestort op je TenPages-account. Dit gebeurt ook wanneer je maar één aandeel in je bezit had.

Als schrijver moet je 2.000 aandelen in je manuscript verkopen voor het wordt uitgegeven.

Als aandeelhouder verdien je natuurlijk mee aan de verkoop van dit boek en komt jouw (gebruikers)naam op de laatste pagina van het boek te staan,wanneer je dit wilt. Zo word je ontdekker van een schrijftalent en verdien je nog mee aan de boekverkoop ook! Je kunt maximaal 200 aandelen van één manuscript kopen.


Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen als aandeelhouder in het manuscript ''Wensen en verlangens''

Groetjes Marion Thomas


Geen opmerkingen:

Een reactie posten